dilluns, 2 de maig de 2016

Rally Segura Viudas i altres localitzacions icòniques


Nit estrellada amb Montserrat al fons
Quan la primavera comença a treure el cap vol dir que el ral·li de Segura Viudas és a prop. Enguany se celebrarà la quarta edició d'aquesta trobada, on un grup de fotògrafs, campem lliurement per les vinyes buscant allò que ens crida l'atenció.
Apuntar-me un altre cop al ral·li de Segura Viudas? Aquesta era la pregunta que em feia dubtant de si tornar o no a presentar-me. La resposta a la pregunta és la sensació d'emoció barrejada amb nervis que sento quan les dates s'aproximen.

Un exemplar d'abellarol molt recelós, fent esperes a prop vaig poder fer-li un retrat de lluny
De la mateixa manera que m'agrada molt anar a fotografiar a llocs icònics de la nostra geografia, un pèl ja explotats, com pot ser la mítica cala dels Frares, a la Costa Brava, amb el propòsit de donar-li una volta, esprémer més el paisatge i fer que el cap tregui fum tot buscar el matís que tot ho faci diferent.
Aquest és un dels motius pels quals enguany tornaré a campar entre les vinyes de l'Heretat, intentant sorprendre la mirada amb alguna cosa diferent, allò que fa tant difícil la fotografia de natura i, alhora, tan apassionant. 
Un altre motiu és aquell meravellós ambient que es respira durant les 24 hores que transcorre el ral·li. Retrobar-te amb companys, posar cara a altres de nous, tot comentant batalletes entre una bona copa de vi. Ens retrobem dissabte!

Podeu veure la selecció del jurat de la passada edició en aquest enllaç

Camp de rosselles

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada