dissabte, 6 de juny de 2015

III Rally Segura Viudas

Fa uns dies publicava en l'última entrada del bloc una prèvia amb la il·lusió que em feia participar en el Rally Segura Viudas d'enguany. El que no em podia imaginar seria el resultat final. Quan el passat dimecres es va fer pública la galeria de les 50 fotografies seleccionades, en veure que en tenia una entre elles, ja era tot un privilegi. El resultat em va sorprendre tant que, sense saber encara el veredicte final, vaig desestimar qualsevol possibilitat de rebre premi, i quan vaig saber que havia obtingut el primer premi de fauna la il•lusió va ser màxima!

La fotografia guanyadora és una granota comuna al riu Bitlles que va posar-se molt bé entre les algues.

Granota comuna, al riu Bitlles, primer premi categoria fauna
Un any més el rally va esdevenir una festa de la fotografia i de la natura. Una organització impecable, cuidant tots els detalls perquè nosaltres només ens dediquéssim a gaudir. Sense dubte, l'essència d'aquest esdeveniment és el companyerisme i el bon ambient que hi ha, tot disfrutant de la fotografia de natura entre vinyes.

Felicitar a tots els participants i agrair a Segura Viudas, organització i jurat la possibilitat de participar i fer possible aquest esdeveniment. Amb moltes ganes ja de #rallysv16!

Roselles entre espigues

2 comentaris: