dilluns, 17 de febrer de 2014

Dies de boira

Primera entrada al bloc i m'agrada començar amb una sortida d'aquest passat cap de setmana al Montseny. Un lloc pròxim i un dia d'aquells que són per guardar-se a casa, abraçats a una manta. Però m'agrada sortir a fora en dies com aquests, olor a terra humida, cel amenaçador i la boira rondant per les muntanyes... bons ingredients per a la fotografia! Precisament la boira era el meu objectiu. Confiava que acabaria baixant i vaig decidir esperar, vaig tindre sort i així va ser, per uns instants. Com sempre, cal ser pacient i esperar el moment oportú!
Espero que ús agradin les fotos i sigueu benvinguts al bloc!


Moments abans que la boira fes acte de presència
Ara sí, la boira va aparèixer
La boira sempre dóna un toc de misteri a les imatges
4 comentaris:

 1. Enhorabona Xavi pel Bloc, el seguiré amb atenció.
  Salut!

  ResponElimina
 2. Hola Xavi, aquesta primera la tinc a FN amb una circumpolar acuática... Hahaha

  Salut
  Joan

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola Joan, una alegria veure't per aquí també. Sí, és tot un clàssic del Montseny que sempre dóna bons resultats.

   Elimina