dimarts, 25 de febrer de 2014

Abstraccions i altres proves


Diumenge vaig dedicar el dia a conèixer i buscar nous racons pels voltants de Lloret de Mar, per planificar alguna propera sortida. També volia veure com queia la llum del capvespre i comprovar que el cel, completament ras, no em va ajudar gaire (gens) a crear cap joc de llum. Vaig fer la foto de rigor i vaig començar a jugar una mica amb el tele, tot buscant alguna abstracció, no són cap meravella però m'ho vaig passar bé :), deixo alguna de les imatges.

2 comentaris:

 1. Hola Xavi, coincideixo amb les dos darreres línies del teu text, crec que per jugar i treure un bon resultat amb les condicions que intueixo, tenies que tirar de un ND amb una colla de passos, això que s'ha posat tant de moda, de "solidificar" el mar, ja que aquí crec que t'has quedat a mitges en les textures de l'aigua, o me'n falten o em sobren totes.
  Ànims i endavant Crack!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Pere, quina il·lusió veure't per aquí! ;) Sí, estava tirant amb un nd de 3 pasos (0.9), però justament estava buscant aquest efecte més oníric. Fins ara havia realitzat proves en rius i salts d'aigua, tirant a 0.3 - 0.8, surt aquest efecte mes intermig. Gràcies Pere!

   Elimina